Uncategorized

Incurcatura masiva cu facturile printate Vodafone – Verso de la alt abonat

Astazi cand am primit factura am vazut ceva ciudat, ca pe verso-ul facturii era trecut alt abonament decat il am eu, si ma gandeam ca este posibil sa nu-mi mai fi rasmas acelasi abonament ca am reinnoit abonamentul luna trecuta dar nu era acest lucru pentru ca nici numarul meu de telefon de pe fata facturii nu era la fel si cand ma uit mai bine nici codul de client de pe pe fata facturii sau numarul de factura nu sunt acelasi.

Ma uit mai bine si pe factura sorei mele si vad ca la fel este trecut al numar de telefon pe verso-ul facturii si bineinteles alte sume de bani si alte coduri de abonat si serie si numar de factura.

Ce sa intamplat? Insemna ca s-ar podus o gresela cu presa lor cu care printeza facturile (imi imaginez ca nu le printeaza cu o imprimanta normala – au sistem automat) si ca in loc sa printeza pe verso informatii care trebuie, a printato pe factura urmatoare.

Si de ce zic “incurcatura masiva” pentru ca daca aceste facturi sunt printat cu un sistem automat, este posibil sa fie mii de asfel de facturi tiparite gresit deja trimise la oameni.

Si poate ziceti “mare branza” dar acest lucru este incalcarea a siguratei datelor despre tine si cine stie in ce mana vor ajunge acele date cum ar fi numarul tau de telefon, cate minute ai vorbit (in retea si in afara retelei si ce tip de abonament ai.

Eu nu vreau ca acele informatii sa ajunga in mana unei alte persoana, si daca sunteti client vodafone cred ca nici voi.

Uitati dovezile:

factura fata jpeg

factura verso jpg

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *