Incredibil evoMAG vinde un ipod de 80GB cu 200lei mai scump decat iPod Clasic 160GB

M-am uitat pe site la evoMAG si am vazut un ipod cu capacitatea de 80GB la un pret peste 1500lei iar eu stiam ca un ipod classic la 160GB costa putin peste 1300lei.

Cei de la evomag nici nu au specificat daca este ultima versiune de ipod (ipod Classic), este posibil sa fie o gernatie mai veche, dar totusi cine crezi ca iti cumpara un player mai scump cu 200 lei decat ultima versiune de ipod cu capacitate de 160GB.

Cine stie poate ei nu se aprovizioneaza direct de la importator, cine stie, poate le cumpara de la magazinul de calculatoare din colt dar totusi …

Nu intentionez prin acest post sa daunez imagini evoMAG, ei isi dauneaza singuri imaginea cu asfel de preturi.

evomag emag

4 Responses to Incredibil evoMAG vinde un ipod de 80GB cu 200lei mai scump decat iPod Clasic 160GB

 1. Mihai says:

  Salut,

  Multumim pentru atentionare, se pare ca pretul nostru nu este tocmai de la importatorul direct si intr-adevar inducem in eroare clientii. Totusi incercam sa tinem preturile cat mai bune si comparatia ar trebui sa se faca intre produsele noastre de nisa. Normal ca si emag are produse cu 10-15% mai mari decat la noi/altii asa ca se mai intampla si erori sau chiar preturi diferite.

 2. Allex Radu says:

  Produsele Apple sunt foarte apreciate de cititorii blogului meu asa ca aceasta deviatie de pret mi-a starnit interesul si probabil nu numai mie.

  Asa cum am scris mai sus, nu am intentionat sa daunez imaginii magazinului evoMAG.

  Parerea mea este ca ar fi bine daca fie ati scoate produsul de pe site fie sa incercati sa faceti contract cu un importoator.

  Cand este vorba de un magazin normal o persoana ar putea sa cumpere un produs extrem de scump si sa nu stie care sunt preturile la concurenta dar cand cauti "ipod classic" pe google si apar cel putin 10 magazine virtuale sau site-uri de comparat preturile inaintea evoMAG eu nu as mai vedea rostul.

  Nu am probleme cu difente de pret de 10-15% dar la evomag pretul ipodului de 80GB este de peste 1500 lei si la alte magazine inclusiv magazinul Apple poate fi gasit la pretul de aproximativ 1000 lei, este vorba de 30%.

  30% este o diferenta enorma cand te gandesti ca de banii aceia poti lua un ipod cu capacitate dubla si tot iti mai raman bani in buzunar.

  Cu totii stim ce s-a intamplat cand Steve Jobs a redus pretul la iphone cu 30%.

 3. Salut,

  Te rog sa verifici acum daca este OK pretul la IPHONE. Sper sa fie conform asteptarilor. Multumesc.

 4. Allex Radu says:

  In acest articol este vorba de iPod "Classic", vad ca inca mai aveti pe stoc ipod-urile de 80GB din generatia trecuta desi aveti si iPod Classic generatia 6 de 80GB la un pret rezonabil.

  In ce priveste iPhone am observat ca aveti un pret foarte bun la versiunea de 8GB, ramane sa scriu alt articol dupa ce compar preturile si la magazinele concurente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *