Incendiu in Complexul Studenţesc Regie

ProTv scrie pe site:

Doi tineri au invitat joi seară un prieten în camera lor de cămin şi au băut până spre dimineaţă.

Au început apoi să se certe pe ţigări, iar musafirul s-a enervat atât de rău încât i-a încuiat pe amicii săi în cameră şi le-a dat foc. Cei doi au reuşit să sară pe fereastră de la etajul patru şi au avut mare noroc: numai unul dintre ei a fost uşor rănit. A fost dus la Spitalul Universitar pentru îngrijiri, însă nu a rămas internat.

Martorii sustin ca protv-ul a exagerat si cei cu pricina au adormit cu tigara aprinsa si nu au sarit de la etajul 4 ci au intrat la vecini pe geam.
AAA nu mint lumea eu doar citam televiziunea protv, ei sunt obligati sa verifice stirea din 3 surse, eu nu sunt.

One Response to Incendiu in Complexul Studenţesc Regie

  1. aaa says:

    Tovarase…tu dezinformezi populatia…incendiul sa produs de la o tigare aruncata in pat (cei doi care erau in camera erau prea beti ca sa vada ca a aruncat prietenul lor tigarea in pat…) de sarit pe geam nu au sarit…au iesit pe geam de unde au intrat la vecini…ca geamurile sunt apropiate si mai au si o bordura…tu nu gandesti daca sareau aia 2 de la etaju patru mureau…data viitoare verifica ce puii pe net…halal de tine…nu mai minti lumea…ii faci pe aia sa creada ca au sarit aia doi de la 4 si nu au patit nimic…nu te gandesti la copii aia mici cand vad astfel de informatii…mai bine nu te ocupi de asa ceva daca nu dai informatiile corecte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *