Uncategorized

Ignora site-urile de BANI PE NET si pastreaza-ti banii

Nu zic ca nu exista modalitati de a face bani pe internet cum ar fi Forex (schimburi de valuta dupa “trend”), tranzactii de actiuni, referinguri si publicitate dar nu cum indica diferiti indivizi pe aceste site-uri.

Prima data sa va explic ce castiga ei si de ce fac aceste site-uri.

Diferite site-uri pe internet in special cele din aria GRI cum ar fi cazinourile si site-urile de pariuri online oferta la oricine bani daca le aduc clienti.

De exemplu persona X s-a afiliat la site-ul YMZYJJJHKK.com si pentru fiecare om pe care persoana X l-a adus (printr-un link) pe site-ul YMZYJJJHKK.com si omul respectiv si-a facut cont si a si depus suma de 50$ ( poate sa difere) persona X primeste un comision de 10-20 dolari (poate si mai mult).

Sunt multe persone din categoria X care fac acest lucru legal, fara sa te amageasca ca sigur faci bani, ca vei face sute de dolari pe zi dar sunt persoane care fac site-uri de BANI PE NET cu le numesc ei in care iti explica un sistem de joc cu care sa poti sa pacalesti cazinourile si sa castigi anumiti bani si pentru credibilitate iti spun ca sa nu castigi mai mult de 100$ de exemplu la un anumit site deoarecere te pun pe lista neagra si-ti arata tot felul de formule.

De fapt aceste persoane chiar isi fac bani de la site-urile respective si nu te ajuta pe tine sa pacalesti pe ei si sa-ti faci tu bani ei se ajuta pe sine cu acele comisione si la vreo 10-20 de fraieri pe luna isi fac ceva bani frumusei in timp ce tu incerci sistemul pana iti pierzi toti banii.

Nu zic ca acel sistem merge sau nu merge, doar va dau destule detalii sa fi-ti suspiciosi cand intalniti un asemenea site si sa cunoasesti dedesubturile “afacerii”.

Banuiesc ca o sa supar o gramada de indivizi care isi fac banii din asemenea “obiceiuri” cu acest articol.

One Comment

  • Adrian

    Felicitari! Esti unul din foarte putinii romani care au inteles ca pe net banii ies doar din munca, ca 90% din site-urile romanesti de profil sunt escrocherii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *