Uncategorized

HIP-HOP-UL STRANGE RANDURILE LA B’ESTIVAL 2007!

In perioada 29 iunie – 1 iulie, parcarea C a complexului Romexpo va gazdui B’ESTIVAL 2007, un eveniment oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music. Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul se va desfasura in aer liber, si-i va avea drept capete de afis pe Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Wu-Tang Clan, Morcheeba, Kasabian si Hooverphonic.

In cea de-a treia zi de B’ESTIVAL 2007, comunitatea hip-hop din Romania va avea ocazia sa-i vada live pe membrii legendarei trupe Wu-Tang Clan. Cea mai solida si celebra grupare hip-hop din istoria genului s-a reunit la inceputul acestui an pentru un nou album, „8 Diagrams”, promovat de un turneu international, ce va cuprinde si Romania. Tot in cea de a treia zi, pe una dintre scenele principale ale festivalului va concerta si trupa olandeza Trackaddicts, renumita pentru energia show-urilor live in stilul „hip-hop-funk”.

Hip-hop-ul autohton va fi reprezentat la B’ESTIVAL de un proiect creat special pentru acest eveniment, Brigada Hades, ce va concerta pe 30 iunie, in cea de-a doua zi a festivalului. Brigada Hades este o grupare ce cuprinde cativa dintre cei mai buni artisti hip-hop din underground-ul romanesc, membri ai trupelor Veritasaga, Funktastics, Dagga, KST, USM, Ad Litteram, afiliate label-ului independent Hades Records. Show-ul celor cincisprezece MC si patru DJ din Brigada Hades va fi sustinut cu un live-band pe spate, de catre instrumentistii trupei Da Hood, una dintre cele mai mai apreciate reprezentante ale „scolii vechi” de hip-hop din Romania, si cea mai noua trupa semnata sub emblema Hades Records.

In ziua de 30 iunie, pe cele doua scene principale la B’ESTIVAL 2007 vor mai concerta Pink (SUA), Reamonn (Germania), Kasabian (Marea Britanie), Damian & Brothers (Romania), Raining Pleasure (Grecia), D2 (Bulgaria), La Plebe (USA/Mexic). Biletele pentru B’ESTIVAL 2007 pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta. Abonamentele pentru toate cele trei zile ale festivalului costa 180 RON, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 RON. Pentru prima zi, biletele costa 60 RON, iar biletele pentru cea de-a doua, respectiv a treia zi, costa 75 RON.

Mai multe detalii pe www.bestival.ro

Concurs cu invitatii gratuite la B’estival pe www.bestival.clicknet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *