Google Translate in limba Romana

You have no idea about what I’m writing?, then you really need a translator.

But wait, you don’t need that anymore just to figure out a text or a web page in a foreign language, you can use Google Translator.

Hai sa vedem cat de bun este translatorul automat Google:

Nu aveţi nici o idee despre ceea ce ma scris?, Atunci ai cu adevarat nevoie de un traducător.
O clipă, însă, nu aveţi nevoie de mai doar că pentru a înţelege un text sau o pagină de web într-o limbă străină, puteţi folosi Google Translator.

Bineinteles ca nu este perfect, nu puteti sa folositi acest serviciu pentru a traduce legal un document, este doar pentru a intelege in mare un un text, articol sau o pagina web in limbile: Araba, Bulgara, Chineza (Simplificata si Traditionala), Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Engleza, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Indiana, Italiana, Japoneza, Coreana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Spaniola, Elvetiana.

One Response to Google Translate in limba Romana

  1. Ionut says:

    Va recomand sa vizitati si http://www.translatoare.ro. Veti beneficia de traducere, pronuntare si corectare online in cele mai importante limbi de circulatie internationala. Instrumentul utilizeaza tehnologiile Google Translate si Microsoft Bing Translator. Este o aplicatie autohtona online care merita incercata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *