Uncategorized

Google face reclama unui site cu virusi

Produsele E-Ten sunt exceptionale, telefone cu Windows Mobile, quad-band GSM, WiFi, GPS, tot ce ti-ai dori de la un telefon.

Majoritatea produselor E-TEN se gasesc in magazinele virtuale din Romania la preturi avantajoase dar nu despre asta voi scrie in acest articol.

De curand am observat ca s-a lansat si site-ul ETEN Romana care are campanie AdWords a caror reclame apar pe majoritatea site-urilor romanesti si ce m-am gandit sa nu mai citesc informatiile despre telefoanele E-TEN pe www.etencorp.com sa vad cum s-au gandit sa tradcua ei in romana, ca de fiecare data e amuziant sa vezi ce cuvinte gasesc sa traduca specificatiile din engleza.

eten romania

Cand dau click pe “legatura sponsorizata” prima de pe pagina google ma duce catre o pagina catre incearca sa linkeze catre site-ul eten.ro dar este oprit de antivirus pentru ca pagina respectiva contine virusi.

reclama google a unei pagini cu virusi

Cand am auzit ca Doubleclick, compania achizitionata de Google pune reclame care conduc catre pagini cu mallware am crezut ca acesta practica se va sfarsi odata ce Google termina de achizitionat doubeclick, dar vad ca s-a molipsit si google.

virus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *