Ghid de instalare Internet Explorer 8 pas cu pas

Daca ai Internet Explorer 6.0 sau 7.0 trebuie absolut neaparat sa instalalezi Internet Explorer 8 chiar daca nu folosesti internet explorer de loc si folosesti in browser alternativ.

Primul motiv este pentru ca acele versiuni de Internet Explorer au gaurile de securitate cele mai multe si sunt principala tinta a atacatorilor. Al doilea motiv este pentru ca desi tu nu folosesti internet explorer, un program precum yahoo messenger foloseste motorul de internet explorer si daca yahoo messenger se infecteaza afeacteaza intregul sistem, chiar daca tu folosesti Opera de exemplu.

Este adevarat ca si Internet Explorer a fost subiectul unui scandal de securitate cu o invulnerabilitate care a dat voie guvernului chinez sa acceseze servere private Google, dar Microsoft a emis un patch pentru a acoperi acea invulnerabilitate.

Urmareste tutorialul cu instructiunile de instalare pas cu pas a Internet Explorer 8:

4 Responses to Ghid de instalare Internet Explorer 8 pas cu pas

  1. […] am pus video tutoriale mura in gura cum se instaleaza IE8, Firefox si […]

  2. Roxi says:

    Nu stiu ce se intampla dar eu nu-l pot instala imi apare: Internet explorer installation din not complete, apoi imi cere sa dau restart, iar dura restart sa dau click pe "Internet Explorer Troubleshooting" shortcutul care apare pe desktop. Am facut asta da degeaba, Poate ma poti ajuta si pe mine cu un sfat.

  3. INSTALARE INTERNET EXPLORER 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *