Uncategorized

Gaseste-ti perechea si pleca de Valentine’s Day la Praga pe banii PC Garage

Spuneti-mi ca sunt zgarcit dar eu nu consider 14 februarie o sarbatoare romanesca, eu mai mult consider ziua ca o schema de marketing gandita pentru a face vanzare care a infectat si Romania de la revolutie incoace.

excursie la praga PC Garage incerca sa devina retea sociala pentru zilele acestea din februarie cu o campanie menita sa formeze cupluri, probabil ca sunt multi tocilari ca mine pe la pcgarage si au vrut sa-si gasesca perechea de Valentines’s Day.

Bineinteles ca mai in sus am glumit, pentru ca in regulament este stipulat “Angajatii Organizatorului si rudele de gradul I ale acestora nu au drept de participare.”.

Cum functioneaza campania. In prima etapa se inscriu femeile, in peroada a doua se inscriu barbatii, in perioada a treia femeile isi aleg un barbat din lista, perioada a patra vizitatorii voteaza cuplul preferat, perioada a 5-a se desemneaza premiile.

Cineva vede ceva ne la locul lui in acesta campanie? Cum doar femeile aleg, ce este la Pc garage, club feminist. Barbatul nu are nici un cuvant de zis, cine se cred cu acesta campanie de discrimiare sexuala?

Daca eu ma inscriu la acesta campanie si ma alege muma padurii acest lucru insemna ca ma duc cu muma padurii la praga. Cum nu s-au gandit la asa ceva?

Ce mentalitate de “eu am organul sexual femeiesc, eu iau deciziile”. In conceptia PC garage barbatii se aleg ca la magazinul de animale de pe lista, ei nu pot sa aleaga.

Baieti, daca nu vreti sa stati la o cina romantica sau mai grav intr-o camera de hotel cu vreo baba sau cu muma padurii mai bine nu va inscrieti. Trebuie sa fiti disperati rau sa va inscrieti la asa ceva, vorbesc serios.

PC garage, uitati-va pe statistici care este sexul dominant la comenzi, spun eu ca nu sunt femeile.

Daca mai uit un pic pe lista vad o fata cu prietenul in poza care si-ar dori sa mearga in excursie, probabil il pune pe el sa se inscrie si-l alege tot pe el, o femeie de 29 ani cu o fetita mica, o persoana care se ascunde dupa un copac si care a uitat sa mai adauge inca 10 ani la varsta trecuta pe site, o persoana care se imbratiseaza cu prietenul sau sotul, probabil si acesta persoana il va pune pe prieten/sot sa se inscrie, o alta persoana care a uitat sa treaca inca 10 ani o persoana de 54 ani si alte persoane care cred ca au pus poze din o revista.

Nu au pus si ei clauza ca persoana respectiva trebuie sa fie single pentru o campanie numita Speed Dating?

Nu vreu sa denigrez femeile, eu in acest artcol ma refer doar la campanie “Speed Dating” a PC Garage.

Si in final nu ca m-as fi simtit eu ofensat dar in acesta campanie nu numai ca au exclus persoanele de sex masculin de a alege un o persoana de sex feminin dar eu neglijat si persoanele “vesele” si cu asemenea tactici un cunoscut site de online dating a fost nevoit sa platesca milioane de dolari daune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *