Flickr video mai jalnic decat Yahoo Video

Acum cateva saptamani am scris despre Flickr Video ca o sa fie cool, ca vei putea sa uploadezi si fotografiile si filmuletele intr-un singur loc.

Se pare ca a fost mult zbomot pentru nimic.

Am aflat ca s-a lansat Flickr Video aseara in Chat-ul BOL, am intrat in contul meu de flickr si nu am vazut cum as putea sa incarc si eu un filmulet pe flickr,

Flickr Video este doar pentru utilizatorii care platesc 30$/an, nu pentru orice utilizator, playerul flash este jalnic, mai frumos este JW Flash Player care este open source.

Calitatea video nu este atat de proasta precum pe youtube dar nici HD nu este.

Da nu fotografiiezi atat de mult cat sa ai nevoie de mai mult de 100 de mega/luna hai sa comparam ofertele:

De 30 de dolari poti sa uploadezi pe Flickr fisiere de 150MB in rezolutie 320×240 in timp ce pe MotionBox poti sa uploadezi fisiere HD nelimitate si poti sa le editezi la ei pe site, spuneti voi care oferta este mai avantajoasa?

Si ei mai vor sa distruga concurenta, cine e atat de fraier sa uploadeze fisiere de 150MB pe flickr cu 30$/an cand poti sa uploadezi pe DailyMotion fisiere de 150MB absolut GRATIS!

Pana si site-ul lor celalalt Yahoo Video iti da voi sa uploadezi gratis.

Daca esti un fotograf profesional si deja platesti 30$/an pentru ati afisa creatiile atunci Flickr Video este rentabil, iti ofera mai mult petru aceasi bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *