Fix pe mobil, optiunea "mama"

vodafone zona mea Vodafone acum ofera o extraoptione numita "Vodafone Zona Mea" care iti ofera avantajele de a avea un telefon fix doar intr-o anumita locatie, ca de accea este fix.

Este o optiune complicata, sa explic.

Spre exemplu sa zicem ca iti iei aceasta optiune pentru a avea un numar de fix (in loc sa iti iei alt dispozitiv) incepand cu 0372 parca pentru a te suna mama de pe Romtelecom. Ea putand sa sune orice numar fix din orice gratuit dupa ora 18.

Dar nu vrei ca mama sa te sune tot timpul (adica atunci cand esti cu iubita (sotia) la cina, sau te distrezi in club), vrei sa te sune doar cand esti acasa, exact ca si cand ai avea alt telefon pe care il lasi acasa.

Cu Vodafone Zona Mea poti sa-ti definesti o anumita zona, sa zicem zona din jurul blocului X de pe strada Y, chiar poate o zona si mai restransa in care vei putea sa fi sunat pe "numarul de fix".

O sa-mi comentezi "ce, nu poate sa ma sune pe mobil". Da, dar daca te-ar suna pe mobil pe ea o va costa mai mult si nu te va suna decat atunci cand esti acasa ca sa nu platesca nimic.

Eu am dat un exemplu pentru o persoana fizica, tot in acelasi mod un om de afaceri va primi telefoane pe fix doar atunci cand este la birou, clientii nu il vor deranja acasa.

Iata o schema sa te ajute sa te dumuresti mai bine:

zonamea_utilizare1(1)

zonamea_utilizare2(2)

Cand iesi din zona definita prin apel la *2743 apelurile sunt redirectionate la voice mail, redirectionate catre numarul de mobil (o solutie neindicata ca nu de accea ti-ai luat fix si te va costa si 8.33 centi/minut) sau cei care te suna vor fi instiintati ca ai iesit din zona (aceasta solutie nu este buna pentru hoti care vor stii ca nu esti acasa).

"Vodafone Zona Mea" costa 1.49 euro si ofera un tarif de 3 euro centi pe minut in orice retea fixa nationala iar "Vodafone Zona Mea 100+" costa 2.49 euro si ofera 100 minute nationale si un tarif de 4.8 euro centi pe minut in orice retea fixa nationala.

Preturile sunt in euro si includ TVA iar tarifele sunt valabila doar in zona stabilita.

One Response to Fix pe mobil, optiunea "mama"

  1. […] mai vorbit in trecut de extraoptiunea Vodafone Zone Mea, si de beneficiile ei, dar acum Vodafone vrea sa ia painea Romtelecomului de la gura cu o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *