eMag.ro are in tinta femeile

Daca ati fost vreodata intr-un showroom emag cele mai multe persoane sunt de sex masculin si mai toti sunt pasionati de tehnologie (ca sa nu scriu cuvantul "geeks").

Nu vreau sa fiu misogin dar banuiesc ca numarul persoanelor de sex feminin din baza de date emag nu depaseste 20% pentru ca altfel nu-mi explic campania de mai jos a unui magazin care este in primul rand pentru geeks.

eMAG stie ca pentru a fi o femeie chic e nevoie de multe eforturi, asa ca vara asta te rasfata cu oferte tentante ca un cocktail racoritor intr-o zi torida.

Asa ca incepem usor, de vara… cu o geanta de plaja cadou la orice produs din promotie cumparat. In mod sigur gasesti in promotie ceva de care ai mare nevoie: epilator, ondulator, placa de par, uscator, aparat cosmetic, toate te ajuta sa fii si mai frumoasa vara asta si in plus iti aduc un cadou pe loc daca le cumperi in perioada 10 iulie – 10 august.

Surprizele insa abia acum incep! Pentru ca intri automat in maratonul premiilor de vacanta irezistibile, oferite prin tragere la sorti.

Poti citi aici regulamentul promotiei

Si nu uita: vara asta… E VARA TA!

Dupa cum un studiu recent arata, femeile au mai putina rabdare cu produsele tehnologice si de accea nu cred ca multor femei le convine sa-si faca cumparaturile online, dupa cum toata lumea stie daca iti faci cumparaturile online nu mai esti fancy pentru ca nu te mai vede nimeni cu sacosele de carton iesind din mall.

Femeilor le place sa intrebe vanzatorul de 3-4 ori daca, de exemplu, o imprimanta pe USB este compatibila cu computerul ei si avand in vedere ca emag are si showroom si este si in mall probabil va mai majora acea cifra de 20% desi nu cu mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *