eMAG profita de Yahoo Messenger

Yahoo Messenger are cota de piata in Romania peste 90% si nu este intalnit numai la tinerii de pana la 30 de ani acum este folosit pentru a comunica prin Text si Voce de mult mai multa lume decat crezi.

Daca citesti acest post nu cred ca trebuie sa-ti mai scriu ca intrebarea "Care este numarul tau de telefon?" sa schimbat in "Care este ID-ul tau de mess?".

Yahoo Mssenger si-a crescut cota de piata in Romania odata ce multi si-au putut permite internetul broadband acasa. Mai intrau ei de la serviciu si de la Internet Caffe dar de cand accesul la internet de mare viteza a de devenit convenabil (30-40 RON) fie el prin retele de cartier sau ISP-uri nationale precum UPC, RDS si chiar prin serviciu Clicknet al Romtelecom in orasele in care infrastructura de internet nu este asa dezvoltata ca in cele mari.

De cand Yahoo si-a deschis sediu in Romania au aparut in Yahoo Messenger o gramdata de reclame romanesti precum Vodafone, candidati politici si acum eMAG, cel mai mare magazin online din Romania.

Reclama eMAG pe yahoo messenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *