eMAG Live: 1,1 milioane euro pe zi, Cifre record, la sase ani de la prima comanda online

Bucuresti, 18 Decembrie 2007 – Ziua in care eMAG.ro a sarbatorit sase ani de la prima comanda online a reprezentat ziua recordurilor absolute in comertul online din Romania: eMAG a inregistrat intr-o singura zi 2682 de comenzi, in valoare de 1,1 milioane de euro. De asemenea, magazinul online a primit 66.000 de vizite.

Ziua aniversara eMAG a devenit deja o traditie, anul acesta sarbatorindu-se prin lansarea de noi concepte de promotii online, cu caracter limitat si de exceptie.

Acum sase ani, 17 decembrie 2001 a fost ziua in care s-a facut prima comanda online la eMAG.ro, in valoare de 65 de dolari. La acea data, a fost singura comanda inregistrata.

“Daca acum sase ani comertul online de abia aparuse in Romania, acum oamenii s-au obisnuit cu acest mod de a face cumparaturi si ii cunosc foarte bine avantajele. Dovada fac recordurile inregistrate pe 17 decembrie. Ne asteptam ca ritmul dat de ziua de ieri sa se pastreze pana in Ajunul Craciunului si suntem pregatiti pentru a onora toate comenzile. Avem stocuri suficiente si capacitati de livrare pana noaptea tarziu, in fiecare zi a acestei saptamani speciale. Doresc sa multumesc tuturor celor care sunt alaturi de noi in aceste zile si le urez tuturor sa aiba Sarbatori fericite!,” a declarat Radu Apostolescu, director al diviziei de brand eMAG.

Sursa: comunicatedepresa.ro

eMag nu e nici un magazin classic nici un magazin online standard pentru ca detine stocuri, este un cross-over care le-a adus succes.

Eu personal nu am cumparat nimic de la eMag deoarece avand avantajul internetului nu-mi permit sa fiu legat de un anumit magazin online, eu compar preturile si daca vad ca detine un produs in stoc (livrabil imediat) si in alta parte acelasi produs livrabil in aceesi zi la ora 17 sau a doua zi dar avand un pret cu 5% mai mic aleg varianta a doua.

Concluzionand eMag a ajuns pe primul loc datorita profesionalismului lor si modul ingenios de a atrage clienti si pentru acest lucru vreau sa felicit echipa eMag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *