Uncategorized

E interzis sa faci fotografii in magaziul media galaxy

Am fost in magazinul media galaxy si am vazut pe monitoarele din magazin o eroare de media player si am scos telefonul si am facut doua fotografii, una cu toate monitoarele si una cu un singur monitor.

Nici nu se salvase bine imaginea in telefon ca vine un om de la paza si-mi spune ca nu am voie sa fotografiz in magazin (nr. nefiind nici un semn cu intrezis).

Dupa ce i-am explicat ca nu am fotografiat pretul el imi spune ca oricum ar trebui sa cer voie ca sa pot face poze in magazin.

Eu il ignor si merg mai departe prin magazin si ma gandeam ce replica ar trebui sa dau pentru a face poze, “Ma lasati si pe mine sa fac o poza cu eroarea de pe monitoarele voastre sa fac misto de voi la mine pe blog?”

Update: Acestea sunt cele doua fotografii:
DSC00212
DSC00211

3 Comments

 • sandra

  Am fost si eu astazi la Media Galaxy sa imi iau un card cu o reducere pe care mi-l tot promit de 2 luni de zile si pe care intr-un fel se "feresc" sa mi-l dea, sau l-o fi folosit altcineva din magazin. Cert este ca astazi cand m-am dus, am intrat si m-am dus direct la casa, fara sa intru prin magazin. Bineinteles ca iar nu mi-au dat cardul. La iesire, se declanseaza alarma la stalpii aceia. 2 namile de vreo 45 ani de la firma de paza, se apropie de mine (daca si eu arat a infractoare, atunci sailor moon e din al quaida) si imi comanda sa deschid geanta si sa ma perchezitioneze, ca am luat ceva din magazin. Deci pentru ei era o certitudine, pentru ei alarmenle numai la asta se declanseaza, in creierele lor latente. Incerc sa la explic ca nu am intrat macar in magazin si ca am fost doar de la casa. Ce sa fur? un pix? o baterie?? si ca nu se procedeaza asa. Se ia geanta, sacose , etc si se trec acelea mai intai singure printre stalpi sa vada daca este ceva "furat" in ele. Nu se apuca sa imi caute in geanta si sa ma perchezitioneze. Iau geanta si o trec printre stalpi. nimik BINEINTELES! apoi , ei , neincrezatori imi smulg geanta si otrec DIN NOU printre stalpi. iar , nimik. Dupa care, scarbit peste masura, imi spune unul dintre ei : " hai pleaca, ca esti chiar obraznica, poate iti dau si un scuipat intre ochi!" . La care am ramas masca. Si asa se poarta MEdia Galaxy cu clientii, ii dau pe usa afara, ii agreseaza verbal. Adica eu am cumparat de la ei lucruri de 5600 lei noi si ma aleg cu asa tratament. Si tin sa mentionez cardul respectiv se obligasera sa ma sune cand il primesc. Intrebasem de 2 ori daca sigur ma suna ei sau sa vin eu sa verific. Si acum imi spun ca unele preturi s-au schimbat si nu au cu ce sa ma ajute. Dar, si cu preturile reduse, tot ma incadrez in suma necesara sa imi faca reducerea respectiva. Bineinteles ca or sa se aleaga cu reclamatie la opc si tot ce rau le mai pot face. By the way, stie cineva ce firma de paza au la media galaxy ??

 • Allex Radu

  Tu ai avut o experienta mult mai naspa decat mine cu Media Galaxy.

  Ideea este sa termini cu ei odata, sa-ti dea ce au de dat si apoi sa nu mai intrii in magaizinele lor si sa le indici si prietenilor sa nu mai cumpere numic de la Media Galaxy.

  Pentru ei "Brandul" valoreaza, odata ce lumea stie ca brandul Media Galaxy e de kkt vanzarile lor vor scade.

  Nu stiu cum se numeste firma de paza respectiva, nici nu stiu daca au aganjat aceasi firma de paza la toate magzinele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *