Dovada Flota

Document zdrobitor: Ministrul Basescu a aprobat numirea lui Basescu in consiliul de administratie al firmei din Bahamas, care a cumparat navele PETROMIN cu un dolar bucata

lota Romaniei a fost devalizata programat de cei care au gestionat-o in primii zece ani de dupa Revolutie, perioada in care Traian Basescu a detinut functii cheie in aparatele guvernamentale care o administrau.

Desi a fost, rand pe rand director general al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile (1989 – 1990), secretar de stat la Transporturi (1990 – 1991) si apoi ministru al Transporturilor in perioadele mai 1991 – noiembrie 1992 si decembrie 1996 – iulie 2000, Traian Basescu nu a vorbit niciodata romanilor despre devalizatorii flotei. De ce oare? Tocmai el, care in perioada in care a fost primar general al Capitalei facea mare caz de orice casa repartizata preferential vreunui magistrat sau jurnalist. Traian Basescu, care a lasat sa se creada ca el stie toate manevrele “sistemului ticalosit”, si mai ales pe cele ale “oligarhilor”, a pastrat o tacere asurzitoare asupra devalizarii flotei, desi a detinut functii strategice, in care era imposibil sa nu fie la curent cu situatia.

Cititi tot articolul sa va convingeti.

*****************
Ce argumentete mai vreti?

One Response to Dovada Flota

  1. veve says:

    Asta este. Suntem condusi de o adunatura de hoti. Desi am fost pro Basescu (atat la alegerile generale, cat si astazi), ii stiu si partile slabe ca sa zic asa. Stiu ca nu e un sfant. Te intreb insa: daca votam DA si ar fi fost demis, ce ar fi urmat? Ok, sa zicem ca alegeri. Bun. Si pe cine vezi tu presedinte? Becali? Geoana? Voiculescu? Nu zic ca Basescu e bun, insa zi-mi mie pe cineva care nu e corupt, care ar face ordine in tara asta si nu ar fura. Iti spun eu: nu exista! Pentru ca nu ai cum sa ajungi intr-o functie cat de cat fara pile si interventii. Iar cand ai ajuns, trebuie sa fii recunoscator celor care te-au ajutat, nu poti sa-i uiti. Asa ca Romania nu va avea niciodata un conducator ok. E trist dar e purul adevar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *