Doua noi modalitati de plata online pentru clientii OneStop

Bucuresti, 17 Decembrie 2007 – In prag de Sarbatori, magazinul online OneStop le-a pregatit clientilor sai inca o surpriza! Doua noi modalitati de plata online, plata prin PayPal si plata in rate prin eCreditor, au fost implementate pentru a facilita procesul de achizitie a produselor dorite. Cumparaturile la OneStop se fac acum mai comod, mai rapid si in deplina siguranta.

Incepand cu luna decembrie, clientii OneStop isi pot plati cumparaturile prin PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume. Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar si poate fi utilizat de posesorii de carduri de debit/credit Visa, MasterCard, AMEX, Discover. PayPal este cel mai de incredere mijloc de plata online, fiind utilizat de peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari. In momentul in care fac plata utilizand contul PayPal, informatiile financiare ale clientilor OneStop nu sunt stocate pe servere magazinului online si sunt protejate impotriva fraudei de catre sistemele de securitate PayPal.

Sursa: cumunicatedepresa.ro

Serviciul PayPal care pana in primavara asta ignora complet Romania din cauza “popularitatea” Romaniei in domeniul fraudelor pe internet acum ne da dreptul sa avem cont pe paypal dar singurele carduri pe care le poti folosi cu paypal sunt cardurile speciale pentru internet, optiunea de a atasa un cont bancar nu este valabila pentru clientii din Romania.

Asa ca mai bine fac plata direct cu cardul de credit pe site decat sa platesc comisioane la paypal, dar daca deja ai bani in paypal iti da posibillitatea de a cumpara direct cu un cont paypal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *