DolceTV.ro canale gratuite* pe internet inclusiv Dolce Sport 1 si 2

Am aflat de dolcetv.ro cu ceva timp in urma si totul era prea bun pentru a fi adevarat si a trebuit sa cercetez in detaliu pentru a vedea de ce.

dolcetv

Ca sa nu va pun sa cititi intregul articol pentru a va bucura de pomana, va spun de acum ca acest serviciu este oferit doar clientilor de internet Clicknet si de pe RDS de exemplu acest serviciu nu este disponibil pentru ei detecteaza ip-ul de unde urmaresti si daca nu esti in reteaua lor nu-ti dau acces.

Acum sa va spun despre ce canale este vorba: Dolce Sport, Dolce Sport 2, Antena 2, Antena3, Realitatea TV, B1 TV, TVR 1, TVR 2, TVR Cultural, TVR International, TVR Info, TVR HD, OTV, UTV, Mynele TV, Etno TV, The Money Channel, Euronews, Kiss TV, Transivania Channel, Taraf TV, TV5 Monde, Party TV, Deutsche Welle.

Pentru cei care au abonament la tv pentru dar se uita din joi in pasti, asa ca mine, acest serviciu este exceptional, si planuiesc sa-mi reziliez contractul la Dolce prin satelit pentru ca si asa il cam platesc de pomana.

Calitatea video este foarte buna, chiar mai buna daca ai conecta un tuner la pc.

Nu am testat personal ca nu functioneaza in alte retele, singura retea testata a fost RDS si a fost testat de surse terte, merita sa testati si voi si sa-mi lasati comentarii daca va functioneaza sau nu.

Si inca ceva, pe langa TV live puteti sa vedeti si emisiunile inregistrate cand vreti voi,puteti vedea chiar si filme (intradevar mai vechi cele gratuite) dar daca va plictisiti si vreti sa vedeti un film fara publicitate merita.Printre emisiunile inregistrate sunt si Trasnitii si Mondenii.

Nu uitati ca imediat ce imi ajung la cunostinta voi publica informatiile pe pagina mea de facebook si apoi pe blog asa ca va invit sa ma urmariti apasand butonul Like din dreapta articolului.

34 Responses to DolceTV.ro canale gratuite* pe internet inclusiv Dolce Sport 1 si 2

 1. Alexandru says:

  Mie imi merge chit ca am net de la RDS

 2. Liviu says:

  Daca te uiti live la un meci pe dolce tv , te trezesti cu ceva in plus de plata pe factura de la rds ? Sunt costuri ascunse ?

 3. balaceanu daniel says:

  O mare porcarie dolce asta si o mare nesimtire din partea lor.Acum in august au schimbat ordinea canalelor,nu putem sa punem o ordine proprie in numerotarea canalelor,au scos cateva canele interesante si au bagat altele mult mai proaste fara sa fim intrebati,de cateva zile nu mai axista nici o informatie despre continutul canalelor sau a programelor,canalele care sunt in pachetul respectiv sunt sub orice critica,:Etno,Taraf,OTV,Realitatea Antena 3,TVRM,si alte porcarii dar nu exista canalele stiintifice:Viasat,Discovery,History, si altele interesante.Repet o mare porcarie acest Dolce indiferent cum isi zice,am sa ma retrag de la ei .

 4. Calin says:

  allexandru eu am net de la RDS . Cum pot sa fac sa vad pe acest site gratuit? Imi zice sa platesc. Daca trebuie sa platesc cum trebuie sa platesc pentru o luna? O sa inceapa campionatul de handball si vreau sa il vad.

 5. Calin says:

  Deci Alex im poti spune si mie cum sa il fac sa mearga de pe RDS?

 6. ligia says:

  Mai bine ati remedia defectiunile din teren mai intai apoi oferiti si altceva, doar in cazul in care oferta e mai atragatoare. Personal cred ca voi contacta O.P.C-ul, penru ca stau de doua saptamani fara antena, am facut vreo trei sesizari si nu exista nici un motiv penru care sa nu fie remediata defectiunea, doar ignoranta si lipsa de respect pentru client

 7. Zsiga Lucian says:

  Intrii pe cool-tv.net si ai o gama mult mai mare de canale gratis.

 8. cristian roman says:

  nu functioneaza netu pe dolce

 9. catalina says:

  cum trebuie sa fac sa vad si eu pe net meciurile ?cum trebuie sa ma abonz doar pe net?imi cer scuze nu iteleg.cat trebuie sa platesc si cum?astept raspus.

 10. Vlad says:

  De ce a fost scoasa Antena 3 din grila??!!!????

 11. Mihai says:

  De ce nu mai imi merge dolce sport1, inainte mergea

 12. Buna cum pot vede canale rom gratis in aipad 2 ¿

 13. vasile says:

  buna vreau sa va intreb cind luati voi meciurile cu steaua sa le dati la dolce tv dice numai digi le da digi sint varza datile voi odata

 14. Adrian says:

  Se mai poate vedea ceva (stiri sau programe vechi) gratuit la dolcetv,ro ?

 15. burcea gheorghe says:

  am ramas cu un gust amar de la dolce asta…….

 16. mishu says:

  …se pare ca de la 1 aug. nu mai merge nici cu cont gratuit; doar abonatii romtelecom si nextgen…

 17. da cum sa nu!incerc sa fac cont de atata timp si nu merge e porcarie! si am si net de la RomTelecom!Jecmaneala pa fata

 18. danny says:

  mi-a facut cineva cont fara stirea mea acum o saptamana si nu stiu daca se adauga ceva la factura ca nu urmareste nimeni dolce web tv din familie,as dori sa sterg contul dar nu stiu cum si nu stiu nici parola,daca ma poate cineva ajuta multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *