Din ce in ce promotii mai proaste la Romtelecom

kidscoLa inceput ofereau PC-uri, laptop-uri si console de jocuri la abonare, acum nici nu mai cunosti Romtelecomul de atunci pentru ca ofera tot felul de promotii fiecare mai ridicola decat cealalta.

Cea mai recenta promotie ofera un rucsac in valoare de 50 lei (la primii 500 care se aboneaza) si sansa la tragere la sorti de a castiga o tableta Samsung Galaxy Tab (varianta veche – mai ieftina) din cele 20 puse la bataie daca te abonezi la pachetele lor de televiziune cele mai scumpe si faci contract pe 2 ani.

Pachetele la care trebuie sa faci abonament sunt:

Dolce Maxim – 11.04 € / luna – 264.96 euro / contract de 24 luni

Dolce Maxim uni – 12.28€ / luna – 294.72 euro / contract de 24 luni

Dolce iMaxim – 13.52€ / luna – 324.48 euro / contract de 24 luni

preturi cu TVA inclus

Deci eu va dau voua 324.48 euro (peste 1300 lei) si voi decat un amarat de rucsac puteti sa dati. Cine zice MAMAAAAA rucsac, hai sa fac abonament ACUUUUM? Nimeni!

Alta promotie proasta activa este 10% reducere  in clickshop la orice serviciu Romtelecom comandat online.

Nu stiu daca cei care se ocupa de aceste promotii au fost cumparati de concurenta sau fac promotiile acestea pe principiul “orice reclama proasta este totusi reclama” dar ceva suspicios se intampla daca ei au decis sa iasa in public cu asfel de promotii care mai mult ii fac de ras decat sa sara lumea sa se aboneze.

V-as spune ce promotii sa faceti ca sa urle lumea de entuziasm dar nu va spun gratis, daca vreti idei de marketing dati afara pe cine a venit cu ideile “geniale” recente si dati-mi mie un job.

4 Responses to Din ce in ce promotii mai proaste la Romtelecom

 1. Ion Gherman says:

  salut se pare ca se alege si praful de promotiile romtelecom au inceput sa scumpeasca tot macar daca oferea cate 1 pc sau cate un laptop la fiecare abonament dar la netul lor , de care nu am incotri si am semnat inca un contract pe 1 an pentru ca nu am avut alte alternative , deci parerea mea daca oferea un laptop sau pc la si internet mai rapid se merita actualele abonamente altfel pana nu isi schimba firele viteza de la ei nu vom vedea singura solutie sa ofere din nou pc-uri si laptopuri …

  • allexradu says:

   Nu trebuie neaparat sa ofere pc-uri si laptop-uri din nou pentru a fi o promotie buna, pot sa dea tablete la fiecare care se aboneaza la trei abonamente mai de tv, internet si telefonie, pot sa dea 500 RON reducere (in magazinul lor) la oricine se aboneaza la doua pachete mari, astea sunt doar cateva idei. Ideea este cand te abonezi sa-ti ofere ceva ce "se simte" si cu care sa te lauzi si la prieteni, nimeni nu se lauda la prieteni "m-am abonat la romtlecom, le dau lor 300 euro in doi ani si mi-au dat un rucsac pentru ala micu' ".

 2. Sorin says:

  Am si eu ceva de spus… Asa dupa cum stie toata lumea sau, mai bine spus, cei care urmaresc ceva stiri, Romtelecom-ul apartine Greciei iar aceasta tara este in criza. Si inca ce criza !!! Am vazut toti care ne-am uitat pe la televizoare, la stiri, luptele duse in strada de grecii simpli, care militau impotriva reformelor, cu politia care apara un guvern, probabil, inconstient ( spun inconstient intrucat numai asa se poate caracteriza un guvern care duce o tara intr-un abis economic de unde greu se mai poate iesi). Ei, daca Romtelecomul este al Greciei, crede cineva ca vor mai fi promotii gen: imprimante+fax+xerox sau Laptop sau altele de acest tip atata timp cat grecii sunt in criza profunda ? Daca se punea problema sa vanda chiar insula Corfu aducatoare de profituri … Oare din banii imprumutati de la FMI si comunitatea europeana care s-au dus la bancile grecesti, cati au ramas in tara ? Si cati din banii din profiturile Romtelecom au plecat in taramurile de … basm ale grecilor ? Intrebari la care ne va raspunde Isarescu … candva !

  • allexradu says:

   Nu cred ca e asa direct. Romtelecom este ca o nava cu propriul echipaj si proprii resurse, ca primeste informatii "de sus" in ce priveste destinatia este altceva. Ca va influenta situatia din Grecia Romtelecom este adevarat, dar nu asa direct cum te gandesti tu, mai mult indirect.

   Nu trebuie sa dai produse de valoare exagerata ca sa tentezi clientii sa se aboneze, dar acum parca zic ""daca vreti sa va abonati bine, dak nu, nu", nu asa se face pentru ca te gandesti ca vinzi un produs de lux (abonament scump). In state daca iti cumperi o extraoptiune de date de 30$ poti sa iei un telefon cu reducere de 400$, daca ai interesul se poate.

   Dar ei zis acum, hai sa le aruncam acolo in ochi niste premii de 2 bani, poate inhatam niste fraieri pe aconamentele acestea scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *