Dero il plagiaza pe "Mos Craciun"

De fiecare data cand revistra TvMania este ambalata in tipla trebuie sa contina niste materiale promotionale ca doar pentru asta e tipla sa nu cumva sa se piarda materialele respective prentru care advertiserii au platit bani buni.plic promotional dero

Saptamana asta din revista au cazut niste cartonase cu logo-ul Dero, am citit despre campania publicitara in care ei cred ca noi nu ne prindem ca vor sa faca echivalenta “DERO Dalb” = “Mos Craciun” cu texte de genul:

“Scrie-i lui DERO Dalb un SMS cu premiul pe care vrei sa ti-l aduca!”

Dupa ce am desfacut pliculetul am vazut intrgul “carnat” de premii care ar trebui sa-mi aleg in eventualitatea unui castig.

cartonase promotionale verso

Premiile variaza intre o masina de expreso si o casa in judetul Alba, tot ce trebuie sa faci est sa cumperi produsul lor si sa trimiti sms cu codul promotional + o cifra in fata in functie de ce iti doresti.

Pentru a te folosi de tema “Mos Craciun” pentru a promova un produs dupa ce perioada craciunului a trecut mi se pare o campanie disperata, fara lipsa de imaginatie.

Poate ca unii vor considera acesta campanie una inovatoare dar intradevar nu este asa, ei au dat cu copyt & paste caracteristicile lui “Mos Craciun” si au creat “Dero Dalb”, chiar au spoof-uit si niste colinde.

Daca acesta campanie se desfasura in timpul sarbatorilor de craciun poate nu i-as fi criticat asa dur dar sa aduci aminte de craciun dupa 2 luni mi se pare o prostie.

Probabil intentionau sa lanseze acesta campanie de Craciun, dar poate nu erau gata si fiindca deja au platit o caruta de bani pe acesta campanie au trebuit sa o deruleze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *