Uncategorized

Cum sa primesti mesaje twitter prin SMS gratuit prin Vodafone

Nici s-a uscat cernela pe contract de cumparare de catre Vodafone TwitterTwitter a companiei de infrastructura SMS CloudHopper ca a si lansat in parnereit cu Vodafone un serviciu un numar scrut prin care utilizatori vodafone pot primi si trimite mesaje twiiter folosind reteaua Vodafone.

In primul rand daca ai Vodafone Live si nu stiai pana acum poti sa accesezi m.twitter.com ca sa vezi actualizarile celor pe care ii urmaresti folosind contul de twitter, asta nu e nimic nou.

Ce este nou este ca poti sa primesti 500 de actualizari twitter (de la cei pe care ii urmaresti) prin sms absolut gratuit iar daca depasesti cele 500 sms-uri nu stai cu frica pentru ca nu vei fi taxat dupa ce le depasesti, pur si simplu nu vei mai primi actualizari.

DSCF0341 Care este smecheria va intrebati, de ce ofera Vodafone acest serviciu GRATUIT. Smecheria este ca daca vreti sa raspundeti la mesaje sau sa actualizati propriul status de pe telefon mobil va trebui sa trimiteti tot prin sms, iar acel sms va va costa 0.06 euro (tva inclus) pe abonament si 0.05 euro pe cartela.

Dar daca doar vrei sa urmaresti cateva vedete si nu trimiti sms-uri nu te va costa absolut nimic.

Pentru a seta sa primiti mesaje trebuie sa intrati in primul rand in contul de twitter la setari, apoi in sectiunea Mobile, trebuie sa alegi Romania din lista de tari, sa introduci numarul de telefon, sa alegi operatorul Vodafone si sa apesi pe butonul Verify dupa care sa introduci codul primit prin sms pentru validare.

Pentru a activa sa primesti mesaje trimite un sms la numarul 89338 cu textul “START” si asteapta ca telefonul tau sa fie “invadat” de mesaje.

Pentru a trimite mesaje trebuie decat sa dai replay la unul din mesaje primite sau sa trimiti direct mesajul prin sms la 89338.

Pentru mai multe detalii accesati pagina Vodafone dedicata serviciului Twitter.

Nu stiu daca mai tinti minte acest articol dar inca din august 2008 am facut o previziune ca mesajele twitter prin sms vor veni din Romania. Nu sa intamplat la fel de repede cum m-am asteptat dar in orce caz am facut o previziune buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *