Uncategorized

Cum sa descarci Firefox daca nu ai nici un browser in Windows 7?

Dupa multe procese din parte Uniunii Europene sprijinite si de browsere competitoare precum Opera, Microsoft a decis sa nu mai puna nici un browser in copiile Windows 7 din Uniunea Europeana pentru a respecta legile anti-monopol.

Cei de la Opera inca nu sunt multumiti deoarece ei doreau ca utilizatorul sa aibe posibilitatea de a alege browserul favorit cand instala windowsul sau cand cumpara un nou computer.

Hai sa lasam procesele si sa ne indreptam spre ceva mai folositor si anume cum iti descarci kitul de la browserul favorit daca nu ai nici un browser?

Stiu ca poti sa-ti descarci browserul de la calculatorul de la servici pe un stick si sa-l instalezi acasa dar acesta metoda nu este disponibila pentru toata lumea eu va voi spune una testata si relativ simpla.

Pasul 1 Apasa tastele windows-logo + R si scrie “cmd” in casuta si apoi apasa ENTER

firefox by ftp3

Textul din patratele rosii trebuie scris exact cum este afisat. Restul textului este raspunsul serverului. Utilizatorul este “anonymous” parola este adresa dumneavostra de e-mail, puteti pune si a@b.com daca vreti.

Dupa ce v-a descarcat fisierul instalati Firefox si apoi puteti sa va descarcati brosweul favorit: Internet Explorer, Opera, Chrome, Safari etc si apoi decideti daca vreti sa pastrati sau nu Firefox.

Chiar daca nu este ultima varianta de Firefox pana cand vedeti voi acest text puteti sa faceti update dupa ce-l instalati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *