Cosmote are planuri mari pentru brandul “Zapp”, sa-l arunce la gunoi

Site-ul zapp nu a mai fost actualizat de luni de zile si eu credeam ca pur si simplu nu mai au nici un serviciul nou de anuntat, dar se pare ca Cosmote a luat zapp “pentru piese” si acum ca s-au folosit de pierse pur si simplu abandoneaza brandul zapp.

Cum ne putem da sema de acest fapt, pentru ca cei la cosmote nici nu au avut interesul sa actualizeze preturile pe site, pur si simplu au postat ca s-a facut majorarea de TVA si ca preturile sunt calculate pentru vechiul TVA.

Ce fel de operator este acela care nu are resurse sa-si actualizeze propriu site? Chiar si-au batut joc.

Care sunt partile care au fost luate din masina numita “Zapp”, acestea sunt urmatoarele:

Internetul mobil – Connect ;

Telefonie Fixa – FixTel;

Abonamente Bussiness  -  Cosmote Business Share;

Banuiesc ca vor folosi reteaua Zapp CDMA doar pentru date iar cea a lor GSM pentru voce.

Update 27 iulie 2010: Se cunoaste ca-mi citesc blogul, am vazut ca au actualizat preturile de pe site dar nu au adaugat neaparat servicii noi, am vazut doar un fel de promotie la zapp NoPay, oricum ma bacur articolele mele produc rezultate, nu e prima data si nu va fi nici ultima data.

4 Responses to Cosmote are planuri mari pentru brandul “Zapp”, sa-l arunce la gunoi

 1. Octav says:

  No offence, dar nu ii citesc ei blogul. Pur si simplu dureaza pana cand se face update la un site. Probabil tu nu stii, doar ai instalat wordpres, nu ai incercat niciodata sa creezi un plugin sau altceva.a Anyway, ca sa fiu la obiect, de la inceput se stia ca, COSMOTE ia ZAPP doar pentru licenta la internet si pentru tehnologia CDMA. De ce? Pentru ca, COSMOTE nu a primit licenta de internet de la ANCOM.

  • Allex Radu says:

   Era un fel de expresie "cred ca-mi citesc blogul". Dar ce crezi ca ei nu fac cercetari despre ce zic oamenii pe internet. Nu vreau sa ma laud ca-mi citeste CEO-ul OTE personal blogul sau ceva de genul.

   Daca zapp era mai mult ca Verizon in State ar fi putut sa ajunga departe.

   Oricum pe Twitter sigur citesc ce scriu pentru ma "urmaresc" si @clicknet si @romtelecom 😀

   Dureaza nult pana editezi niste preturi, hai ma ca nu e asa de greu, pot sa le editeze direct de pe serverul de mysql nu e mare stiinta.

   Eu mi-am customizat singur acesta tema, mi-a luat vreo 6 ore sa umblu in cod si in photoshop ca sa arate asa. Ma cam jignesti cand zici ca nu stiu cod.

   Asculta-te ce vorbesti un pic, dureaza mult sa editezi niste preturi scrise in text? Nu faci redesign, modifici text. Daca ai baza de date poti sa editezi direct din sql in 2 minute, dar banuiesc ca site-ul ala al lor are si control panel deci nu aveau nevoie sa intre pe server de mysql.

   Crec ca mai mult a durat pana au dat telefon la firma de le-a facut design-ul ca asa de rau au ajuns au nici macar o echipa de designeri nu mai au.

 2. Claudiu says:

  De ce ar mai tine de brandul zapp? Ce le-ar fi adus bun? Nimic. Abonamentele bussines share exista in oferta cosmote de foarte multa vreme, dar e usor sa-ti dai cu parerea; traficul de date il vor face pe 3g, partea de cdma urmand a fi preluata de romtelecom, care ofera telefonie celulara si internet in cmda; dupa cum ti-am mai spus si intr-un comentariu la un alt articol, nu prea stii ce se intampla in piata de telecom din ro, dar tare iti place sa-ti dai cu parerea

  • Allex Radu says:

   Ce le-ar fi adus? Pe putin o caruta de bani. Daca cei de la Cosmote nu ar fi fost ca romanii dupa comunism adica sa fure si sa distruga tot ce se poate distruge si restul sa lase in paragina Zapp ar fi putut sa fie Verizon de Romania.

   Toata lumea le spuneau, aduceti telefoane, aduceti telefone, dar i-au durut in cot pe cei de la zapp, daca ar vreo oferta de 100 euro DROID X cu plan de date 5 GB + limitare la 256kbps dupa depasire (la contract pe 2 ani) crezi ca nu ar sari o gramada de lume sa se aboneze? Dar nu, noi romanii trebuie sa stam sa masuram kilobitul cand e vorba de internet pe mobil. Faptul ca au ajuns in paragina se datoreaza incompetentei si inganfarii celor de la Zapp.

   Nu este gresit sa ai o parere, practic acesta este un din motivele pentru care blogurile sunt asa de populare. Vezi ca te cam repeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *