Confident Invest, cel mai rapid sistem de tranzactionare actiuni online

Confident Invest este una dintre putine firme de brokeraj care iti ofera un sistem informatic web 2.0 care iti da dreptul sa plasezi oridine sa vezi grafice, practic sa fi propriul tau broker, ordinele tale sunt plasate pe piata in timp record.

Acesta platforma facuta in AJAX (aceasi tehnologie web 2.0 cum vezi pe Flickr sau noua versiune de Yahoo Mail) care are multe avantaje:

Confidential Trader este o platforma de tranzactionare online dezvoltata de catre Confident Invest pentru a facilita clientilor interactiunea cu piata de capital. Sistemul este conceput astfel incat sa ofere o imagine cat mai completa a pietei, oferind o serie de statistici legate de evolutia indicilor, numarul si valoarea tranzactiilor, top 5 cele mai mari cresteri si scaderi, precum si informatii in timp real despre evolutia a pana la 10 emitenti in acelasi timp. Mai mult decat atat, statisticile si graficele de evolutie intra-day vin sa ofere un plus de informatie in alegerea optima a pretului la care se doreste vanzarea sau cumpararea unei actiuni.

confident-trader.jpg

Pentru a te interesa mai mult despre Convident Invest acceseaza www.confidentinvest.ro, sa nu se supere ca am luat text de pe site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *