Cel mai bun magazin pentru cumparat iPhone

De curand, fara sa observ, multe magazine s-au suit in caruta ilegalitatii impreuna cu AROBS Transilvnia, numai cele mai serioase magazine nu s-au urcat: PC Garage si EMAG.

Dar acum daca vrei sa-ti cumperi un iPhone “decodat” (cuvant mai frumos decat Hackuit) ce magzin alegi? Pentru orice alt produs te ghidezi doar dupa pret si dupa seriozitatea magazinului, dar cu iPhone este diferit.

Cand cumperi un iPhone decodat trebuie sa urmaresti urmatoarele lucruri:

 • Daca are garantie
 • Ce versiunde de firmware are, cand toate sunt la preturi similare e bine sa iei pe cel cu ultima versiune pentru ca are niste functii in plus.
 • Trebuie sa intrebi ce se intampla atunci cand il “strici” din greseala facand update-ul in iTunes, daca il ti conectat si nu folosesti doar tu calculatorul la tine in familie acest lucru se poate intampla de mai multe ori decat crezi, Varintele sunt:
  • Magazinul te trimite la service-ul furnizorului unde vei plati chiar si 100 euro
  • Magazinul va face resoftarea care te va costa de la 50 de lei la 100 euro

Dar nu trebuie sa te gandesti la aceste lucruri daca cunperi iPhone-ul de la Market Online, ei se angajeaza sa iti faca resoftarea in 48 de ore de la “defectiune” GRATIS!

Daca ar fi sa-mi cumpar iPhone, desi am spus 5 motive de ce sa nu cumperi un iphone, de la Market Online as cumpara.

E mai bine sa fi deschis despre aceste aspecte alea iPhone-ului decat sa te trezesti platind apoi sute de euro pe service.

Magazinele celelalte ascund special acesre lucruri, cum majoritatea ascund si furnizorul.

7 Responses to Cel mai bun magazin pentru cumparat iPhone

 1. andy says:

  il vreau urgent

 2. duican alexandru says:

  vreau si eu un apple iphone 8gb 3g

  Contact 0763961115

 3. gojira says:

  am si eu o intrb: Trebuie sa intrebi ce se intampla atunci cand il “strici” din greseala facand update-ul in iTunes, daca il ti conectat si nu folosesti doar tu calculatorul la tine in familie acest lucru se poate intampla de mai multe ori decat crezi,……ce ins asta k nu imi dau seama deloc??:|

  • Allex Radu says:

   Acest articol este despre iphone-urile din prima generatie. In caz ca vrei sa cumperi un iPhone (generatia a 3-a) de la Orange sau deblocat din fabrica (Din Cehia) nu vei intampina acele probleme. Mai am vazut iPhone-uri deblocate din fabrica de 8GB si la http://www.istyle.ro .

 4. TUDOR says:

  SALUT VAND IPHONE 3G NOU FOLOSIT O SINGURA LUNA TELEFONUL ESTE IMPECABIL NU ARE NICI O URMA DE ZGARIETURA ACEPT SI UNELE SCHIMBURI ….

  • Allex Radu says:

   Imi pare rau dar acest blog nu este pentru anunturi de mica publicitate, daca ai ceva de vandut iti recomand okazii.ro sau tizo.ro sau chiar zecile de site-uri de anunturi.

 5. amir says:

  vand iphone 4 16 gb impecabil codat 4.3.1 tipla fata spate 13 milioane id amirhusam nr tel 0766804585

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *