Bonus Card, o modalitate de a atrage clienti

Am primit o gramda comentarii negative pe articolul acesta asa ca va invit sa vizitati site-ul bancii pentru afla detalii despre acest card.


http://www.garantibank.ro/ro/credit_cards/bonus_card.html

Parerea mea:

Puncte, le vezi peste tot, pe card de debit, pe card de fidelitate, pe factura de mobil, in magazinul online WII (care nu este pentru Romania), in magazinul online Xbox, ma eneveaza acest sistem de “moneda”, spune-mi cati bani imi revin nu mai ma prosti cu punctele voastre.

Daca tot sunt nevoit sa folosesc puncte, e bine sa fie un sitem usor prin care sa-mi dau seama cat valoreaza punctele asa ca daca e sa-mi fac card cu puncte mai degraba as face card double-branded Vodafone-Raiffeisen care-mi da puncte vodafone care sunt mai mai usor de folosit decat punctele Garanti, daca ai 100 puncte stii ca valoreaza 10 dolari nu trebuie sa folosesti calculator de bonus.

Cand te duci intr-un magazin “partener” si stai la casa si-ti spune ca ai de plata 5675.55 lei scoti din rucsac laptopul sa vezi prima data ca acel calculator nu suporta virgula si apoi vezi ca bonusul este 113.5 RON dupa ce toti de la coada ti-au amintit de toate rudele spui casierei “Stiti… bonusul e prea mic…”.
Sau mai bine iti calculezi de acasa bonusul si vezi ca nu au produsul cautat de tine cand te duci in magazin, super idee Bonus Card!

Punctele au un rol, ele spun: “Consuma cat mai mult ca primesti puncte, nu conteaza ce cumperi, foloseste cardul pana arata NO FUNDS ca primesti puncte!

Cu cat trec mai multi ani cu atat Romania o sa se transforme intr-o populatie de consumatori, am vazut cati au facut credite peste credite.

Hai sa vedeti cat consumati:

Ca sa vedeti intregul documentar faceti click aici.

2 Responses to Bonus Card, o modalitate de a atrage clienti

 1. io says:

  nu este adevarat, Garanti Bank, este una de incredere, am card la ei, si sunt multumit.. asa ca, retrage-ti cuvintele..

 2. dan-dan says:

  Radu mamii Radule…

  Nu mai bea băiatule…

  Că te te râd … curcile… etc…etc…

  EÅŸti pe lângă… iar lângă e p-afară

  "puncte ce se transforma in bani" – ERONAT !! fie din necunoaÅŸtere … mai degrabă REA-CREDINŢĂ.

  Punctele NU se transformă-n bani ci PUR şi SIMPLU "cumperi" cu puncte

  "a facut multi romani sa-si schimba banca doar ca sa primesca ceva bonusuri" – ERONAT , dar de data asta e din NEAM-PROSTIE

  "Doar ŢĂRANII mai vor "tufa" de bani, ca să se mândrească.

  Civilizat-modern sunt plăţile cu cardul. Iar punctele bonus sunt pentru a CIVILIZA românul." –

  "Rog clientilor acestui card sa-mi scrie si mie ce valuare are cel mai mare “Cadou” care l-au cumparat cu punctele bonus care se transporma in bani" – de-acum asta e MÂRLÄ‚NIE.

  1. Nu e vorba de nici un CADOU.

  2. Cred că fiecare client are destulă minte să ÅŸtie când să CUMPERE PE PUNCTE BONUS !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *