Basescu se agata de orice inainte de “IGNATUL POLITIC”

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat luni, într-un interviu pentru BBC, că interesele transpartinice şi corupţia sunt motivele pentru care coaliţia antiprezidenţială rezistă. Băsescu spune că altfel era imposibil ca Partidul România Mare să colaboreze cu UDMR. „Când priveşti la această coaliţie prezidenţială, poţi să pui eticheta ‘coaliţie imposibilă’. Nu văd care este suportul ideologic al coaliţiei dintre UDMR şi PRM. Este absolut incredibil. (…winking N-aş fi crezut că Marko Bela şi Corneliu Vadim Tudor se pot pupa pe gură”, a declarat Traian Băsescu.
Sursa: Antena 3

Cand a facut el in 2004 coalitia “monstruosa” cu PUR (actualul PC) insemna ca “se pupa pe gura” cu Voiculescu? Si coalitia aia era imposibila dupa ce PUR fusese in campania cu PSD, asa ca de ce sa ne mire cand se unesc toti impotriva ta. A!, ca nu-ti convine tie asta e altceva.
Armata de ce s-a alaturat poporului in ’89 ca sa-l dea jos pe Ceusescu?, asa si UDMR si PRM s-au unit sa dea jos un conducator de stat din vremea noastra.

Acum lumea o sa intrebe de ce il compar Pe Ceausescu cu Basescu, hmm… pentru ca Ceausescu a fost singurul presedinte al Romaniei “demis” de popor, el a fost dictator dar functia era de presedinte. Ar mai fi si alte paralele cu “serviciile secrete” dar nu vreau sa intru in detalii.

Acum lumea o sa ma intrebe: Dar Basescu nu a fost demis de popor, doar de parlament. Raspunsul meu este: sa vedem si dupa 19 mai…. winking

Ce incearca Basescu sa faca este sa-si atraga presa internationala de partea lui, pentru ca majoritatea romanilor care au plecat din tara inainte de 2004, cred ca in tara este bine si frumos cu Basescu si majoritatea o sa voteze impotriva deciziei de suspendare in necunostiinta de cauza.

Tzapa! Nu o sa poata sa voteze cei mai multi romani din cauza faptului ca nu sunt pregatite sectiile de votare, dar chiar si asa lumea o sa se bata sa voteze cum au facut fraudulos unii romani care s-au batut in 2004 si s-au calcat pe picioare in Gara de Nord ca sa voteze, desi votasera deja localitatea lor. Eu nu zic ca e un lucru bun ca nu pot sa voteze, dar veniti romanilor in tara sa vedeti cum traim noi si apoi votati! Daca voi o duceti bine acolo nu insemna ca si noi stam pe roze.

Pot sa pun pariu de pe acum ca o sa fie un fiasco la sectiile de votare din strainatate.

Nu stiu exact ce a vrut sa faca zicand ca in spatele demiterii sale sta un mason rus, sa incerce sa “recruteze” din fanii lui Vadim, ca ei erau amatori de tampeniile dastea despre masonerie care schimba sefii de stat, am vazut mai demult pe OTV.

A vazut ca nu merge si modificat, acum nu mai are surse sigure.

A luat tzeapa din nou!

Abia astept sa vina 19 mai ca m-am plictisit de tot gunoiul care fost in tara asta din 2004 incoace, toate scandalurile in interiorul ex cualitiei, da-mi biletul ,ia biletul, rapiri regizate si ridicari de maini ca la victoria unor boxeri la venirea in tara. In tot acest timp tara noastra a fost intro tensiune totala.

Totii fanii lui Basescu cand le spui ceva ce nu le convin au o singura replica “Cumunistule!”, oameni buni, daca mai tineti minte, chiar Basescu a recunoscut ca este ex comunist in direct la TV in 2004, asa ca replica voastra nu valoreaza nici doi bani.

Mai tineti minte in 2004, Basescu pe un afis statea cu constitutia in mana si punea sloganul “Pun totul pe o singura carte”, acum un slogam mai adecvat ar fi “Pun constitutia in WC si trag si apa” ca am vazut cum a respectat constitutia.

In opinia mea daca santajezi niste oameni ca sa te scoata curat, nu insemna ca nu ai incalcat constitutia. Ai incalcat constitutia ai tradat Romania.

Acum eu nu incerc sa influentez pe nimeni, astea sunt doar niste fapte relatate si opiniile mele. Depinde de dumneavoastra viitorul Romaniei, asa ca va rog sa calculati bine inainte sa sa puneti stampila. Nu va ganditi acum “dar pe cine voi vota dupa” sa vedem ce se intampla si dedeti in consecinta.

Allex Radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *