Uncategorized

Atentat la viata Presedintelui Basescu in 2011 – Nu este EXCLUS!

Vechii cititori stiu ca m-am lasat sa scriu articole cu teme politice de prin 2007, dar nu puteam sa tac acum. Scriu acest articul cu riscul sa ma trezesc in casa cu agenti SIE si SRI.

Presedintele Traian Basescu direct sau prin marioneta sa Boc multe masuri de reduceri salarale si alte pensiilor care a maniat milioane de oameni si de curand chiar si militarii si politistii, si pentru multi masurile recente au fost picaturile care au umplut paharul.

Sunt multi militari pensionati la 40 ani care sunt experti lunetisti, in explozibili si alte abilitati militare, plus pensionarii din serviciile de informatii care inca au conexiuni cu cei care lucreaza acum, cu asemea oameni care sunt suparati pe presedinte nu ar fi exclus un atentat de asasinare al Presedintelui Romaniei in 2011.

Daca cei din sindicatele cadrelor militare pot organiza proteste, intrebarea mea este ce altceva mai pot organiza cu o asemnea armata de oameni.

Nu spun ca acesti oameni sunt o adunatura de infractori, dar spun ca nimic nu este imposibil.

Recunosc ca toate acestea sunt simple speculatii, eu pur si simplu ridiic un mare semn de exclamare.

Eu nu instig prin acest articol la nimic, asa ca nu dati vina pe mine, eu pur si simplu am calculat riscurile pentru acest articol. Nu am nici o data concreta ca se planuieste asa ceva, sa se stie de la inceput, sunt doar ipoteze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *