Uncategorized

Asigurare de somaj cu toate abonamentele Romtelecom

Asigurarea de somaj Romtelecom Daca te temi sa semnezi un nou contract la unul din serviciile oferite de Romtelecom (Voce, Internet sau TV) deoarece nu stii ce aduce ziua de maine si te temi ca vei fi dat afara de la locul de munca in timpul acesta cand economia este instabila, acum nu mai ai nici un motiv sa te temi deoarece daca te abonezi la Romtelecom pana la 31 ianuarie 2010 la unul (sau la mai multe) din serviciile din oferta vei beneficia de o asigurare de somaj valabila 12 luni care acopera riscurile de somaj si invaliditate.

Asiguararea este oferita la abonamentele de internet, tv si telefonie si in caz ca iti pierzi locul de munca Romtelecom iti plateste abonamentele la serviciile la care te-ai abonat, urmand ca tu sa platesti doar apelurile suplimentare sau extraoptiunile care nu sunt incluse in abonament.

In oferta, pe langa asiguarea de care am vorbit mai sus sunt incluse si 6 luni de abonament gratuit la serviciile de telefonie, TV si internet.

Daca esti client Romtelecom si ti-a expirat contractul si nu ai reinnoit pentru ca te temi ca in caz ca vei fi dat afara nu vei mai avea de unde sa platesi si nici nu vei putea sa renunti la abonament pentru ca (in cazul abonamentului de internet) vei plati jumatatea abonamentului pana la sfarsitul contractului acum ai posibilitate sa renunti la contractul curent si sa semnezi unul nou, procedura care te poate lasa fara servicii o perioada mai mica de o luna dar eu cred ca merita acesta asigurare.

Romtelecom a scris ca doar pentru contractele noi este valabila acesta asigurare, este posibil sa nu ofere si pentru reinnoirea de contract, pentru mai multe detalii recomand sa sunati la 1930 sau 08008CLICK.

Asigurarea de somaj este foarta tentanta in ziua de azi deoarece toti traim cu incertitudinea locului de munca, o teama care nu ne va parasi foarte curand si vom trebui sa ne obisnuim cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *