Uncategorized

Ar fi bine sa spui adio la Windows XP cat mai curand

Stiu ca multi inca folosesc XP fie pentru inca nu si-au facut upgrade la PC, fie s-au lasat influentati din presa si din reclamele cu bulangii “I’m a Mac, I’m a PC” care spun ca ar fi ce in neregula cu Vista.

windows 7 Pana sa scoata SP 1 inca mai erau niste probleme cu niste drivere si ecrane albastre dar dupa SP1 nu am mai auzit de asemenea probleme iar eu deoarece am instalat vista dupa ce au emis SP1, asa cum am promis, nu am avut absolut nici o problema cu Vista.

Lumea acesta este atat de influentabila de presa si zvonuri incat Microsoft a intrebat niste oameni “Ce parere au despre Vista” si mai toti aveau pareri negative, apoi le-au dat sa testeze Vista + O alta tema si au spus la oameni ca acesta este un nou sistem de operare numit Mohavi. Parerile oamenilor au fost numai de bine, apoi le-au spus ca Mohavi este defapt Vista.

Vista este cam diferit de XP si unii oameni cred ca este greu sa se adapteze, dar eu va intreb:

Cum te vei adapta la Windows 7 cand el contine 70% Vista ?

Daca ai calculator care crezi ca poate duce Vista eu zic sa n-o mai taraganezi cu XP deoarece el este “pe patul de moarte” si are securitate mult mai slaba decat Vista.

Iti recomand sa upgradezi la Vista doar daca ai specificatiile acestea minime:

  • Procesor Core 2 Duo
  • 2GB RAM
  • 30+ GB liberi pe HDD
  • Placa Video Direct X 9

Poate observi ca difere de specificatiile gasite pe site-ul Microsoft dar asa stii exact ca iti va merge bine.

Daca ai un sistem vechi de 2-3 ani ar fi timpul sa faci upgrade, componentele nu sunt atat de scumpe precum crezi si va trebui sa rulezi Windows 7 cand se va lansa.

// Acest articol nu este sponsorizat de Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *