Uncategorized

Am migrat la Vodafone 50

Sapatamana aceasta cand inca aveam Campus Vodafone Ore Favorite am fost “in vacanta” si am avut de facut multe apeluri, majoritatea pana in ora 17 si nu am putut sa fructific minutele gratuite disponibile intre orele 17 si 5.

Astazi, cand m-am intors acasa am observat ca am 3 ori mai mult cost suplimentar decat de obicei si dabia mi s-a facturat sapatamana trecuta.

Inca mai am 80 minute nationale gratuite disponibile dupa ora 17 pe care nu le-am consumat si am cost suplimentar astronomic fata de media facturilor din 2008.

Acum o jumatate de ora am decis ca Vodafone Ore Favorite in programul Vodafone Campus nu mai este pentru mine si am ales abonamentul Vodafone 50 in programul Vodafone Campus care ma va costa cu 0.5 Euro mai mult si imi va oferi cu 30 de minute mai putin dar pe care pot sa le vorbesc ORICAND!

Migrarea se va efectua in penultima saptamana din luna mai, trebuie sa vorbesc 80 de minute pana la acea data pentru ca nu le voi mai vedea luna viitoare pentru ca fac schimbare de abonament.

vodafoneUpdate 3 mai 2008:Am aflat ca la sfarsitul acestei luni implinesc 2 ani de abonament si termin contractul cu Vodafone.

Si cum Vodafone trateaza clientii vechi cu aceleasi oferte ca si pe cei noi pentru a nu regreta ca sunt clienti de 1 an respectiv 2 ani am decis sa beneficiez de oferta curenta Vodafone 50 care se va termina in data de 22 mai 2008:

oferta vodafone 50

Voi pierde avantajul Vodafone Campus, dar oricum il pierdeam ca voi tarmina facultatea in aceasta vara.

3 Comments

 • Sergiu

  🙂 eu lucrez la Vodafone :)) but no offense, abon m-ai prost ca asta nu ti-ai putut alege ?

  pentru ca erai pe perioada terminala de contract putai face un pic de scandal cu amenitari ca pleci la Cosmote sau un alt operator, si ti se oferea 600min in retea oricand + 150min nat la fel oricand + 150sms nationale oricand 🙂 totul la doar 8.99 tva inclus 🙂

  bine ca trebuia sa-ti prelungesti contractul cu inca 2 ani, dar sunt sigur ca nu te deranja, good day!

 • Allex Radu

  Nu sunt fan Cosmote, oricum am destule minute si bonusuri. Nici nu apuc sa consum minutele incluse in abonament.

  Acum ma gandesc ca poate sa trec pe Orange sa-mi iau un iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *