Am cumparat Allex.TV

Am cumparat domeniu Allex.Tv de pe GoDaddy.com, intentionez sa fac o pagina unde puteti accesa toate programele video pe care le-am realizat.

Deasemena in curand voi lansa si alte programe.

Deocamdata pe Allex.Tv nu puteti vedea mai nimic ca nici macar nu s-au actualizat nameservere-ele si am aflat ca acum la HostMonster.com trebuie sa suni ca sa-ti adauge domeniu pe server.

Am sunat si un domn de la departamentul de suport tehnic mi s-a spus ca departamentul de verficare va fi diponibil in o ora si jumate, adica atunci cand va fi lai ora 9, acum la ei este ora  7:54.

One Response to Am cumparat Allex.TV

  1. Alex says:

    Salut Allex.poate e cam tarziu sa te intreb,dar totusi sunt foarte curios in legatura cu cei de la Reader`s Digest.La fel ca si ceilalti ,,castigatori,, a primit o cunostinta plicuri cu NU si DA.a trimis DA,a primit o carte,pe care persoana respectiva nu a comandat-o si nu stia ca trebuie platita.Ideea este ca cei de la Rd o dau in judecata pentru neplata.Se poate chestia asta? sau este doar o amentitare din partea lor ca sa plateasca cartea respectiva.iti las aici o adresa de messenger,poate reusesti sa imi dai add,sa imi raspunzi.sunt foarte nelamurit.
    Adresa de YM: gagaalex@yahoo.com.
    Mersi mult, si multa bafta in continuare.si sa stii ca faci o treaba foarte buna.Bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *