Am castigat la castingul “Viata in 3” o consola Wii

Am mai scris un articol despre serialul online “Viata in 3” organizat de Romtelecom impreuna cu trilulilu.

Dar voi face rezumatul si in acest articol ca sa nu va pun sa umblati de pe o pagina pe alta.

Romtelecom a decis cum sa isi faca publicitate ca sa prinda in target tinerii printr-un serial online care va contine pe pagina lui reclame romtlecom, probabil si in serial se va face un pic de reclama mascata ca nu exista CNA pe internet.

Pentru acest serial care are trei personaje principale (trei studenti care se muta intr-un apartament, doua fete si un baiat). Pentru acele trei personaje probabil deja si-au gasiti actori cu acte in regula, dar pentru personajele secundare au tinut un casting pe adresa viatain3.trilulilu.ro unde cei, ca mine, care vroiau sa aplice la casting puteau sa trimita video-uri folosind platforma Trilulilu.ro.

Castingul se tinea in doua faze, prima fata cei inscrisi la casting primeau voturi de la public iar primii trei (in ordinea numarului de voturi) castigau cate o consola Wii (eu am fost pe locul doi cu 424 voturi) iar in a doua faza juriul va avea o saptamana de analizat si para analizat toate video-urile si pe data de 16 iulie vor anunta cel mai probabil candidatii selectati pentru un casting amanuntit. Nu cred ca vor da imediat contractele de colaborare fara o a doua evaluare a candidatilor (am emotii :D).

Allex Radu Castigatori Viata in 3

Ca sa ajung pe lista castigatorilor (vezi mai sus ca user eusceptic) nu mi-a fost usor, va spun sincer. Am dus cea mai grea campanie de promovare de cand mai stiu. Canalele de promovare au fost urmatoarele:

Trilulilu: trei video-uri de promovare, mesaje promovate, mass-uri la prieteni, masuri mai departe de la prietenii pe trilulilu

Yahoo Messenger: Status cu link la articolul meu despre casting si cu ce trebuie sa faca lumea sa ma voteze, mass-uri si cereri individuale de la prietenii apropiati.

Mirc: mass-uri, diferite canale

Blog (acest blog): Banner orizontal 979×100 pe pagina fiecarui articol, Video-uri de promovare in rotatie in partea dreapta dimensiunea 300×235.

Dar meritul reusitei nu se bazeaza nu numai pe campania de promovare, meritul cel mai mare il aveti voi cei care mi-ati ascultat mesajele si m-ati ajutat sa ma numar printre castigatori si cu acest prilej va multumesc.

Acum e timpul sa vedeti video-urile create cu prilejul acestui casting.

Campania de Promovare
Video-ul trimis la castingul "Viata in 3"

Am descris practic acelasi lucru in video-ul “Am salvat viitorul” dar mai descriu inca o data video-urile in scris.

In primul video “Votati…” doar am rugat pur si simplu vizitatorii blogului si utizatorii Trilulilu sa ma voteze, acest video a avut putin succes la inceput dar spre sfarsitul castingului cand trilulilu a postat un video intulat “Crezi ca poti mai bine?” acest video era primul la video-urile similare deoarece avea tagurile bine alese.

In video-ul intitulat “fate zvapaiate” special pentru a face lumea sa-l vada am pus la inceput un clip in care doua fete incercau sa joace anumite roluri dar jucau extrem de prost iar am spus ca daca nu vor sa ajunga cineva cu aceasi talent ca acele fete in serial sa ma voteze. Acest video a avut succes mixt.

Cel mai mare succes in promovarea video-ului de la castingului “Viata in 3” l-a avut video-ul intitulat “Sfarsitul se apropie” dar odata si cu succes vine si efectul secundar al lui si anume vorbesc de faptul ca multa lume nu prea era incantata de acest video si am primit multe pareri negative. In acest video a facut public un fapt si anume ca un contracanditat a crescut mult in voturi peste noapte la propriu si eu am banuit ca ar fi ceva la mijloc dar acum chiar nu-mi pasa daca a fost sau nu a fost pentru ca m-a propulsat pe locul 2, oricum nu puteam sa demonstrez nimic.

Cum mi-a venit ideea pentru acest video de promovare? Dupa ce am lucrat atat in publicitate astfel de idei pur si simplu iti vin fara sa te gandesti la ele. Ma gandeam la un mesaj text de promovare ca se aproprie sfarstul castingului si mi-a venit ideea daca fac un video intitulat “Sfarsitul se apropie” lumea o sa creada automat ca vine sfarsitul lumii desi eu nu zisesem nimic de sfarsitul lumii si automat vor vrea sa vada despre ce este vorba. Dar am mers mult mai departe de titlu, si am tinut in suspans o gramda de oameni, inclusiv unii dintre prietenii mei care nu stiau despre ce este vorba.

Timp de 50 de secunde si ceva spun ca ceva rau se va intampla sau s-a intamplat ceva si spun ca oricum vine sfarsitul, dar ce sfarsit era important, va dati seama ca vroiaiati sa vedeti despre ce este vorba, este curiozitatea umana, cred ca lumea abia pe la mijlocul video-ului cand am spus “daca lumea m-ar vota la adresa… totul ar fi salvat” s-a prins despre ce este vorba dar eu duc acel suspans pana la sfarsit cand spun “sper ca lucrurile nu vor fi asa sumbre cum mi le imaginez eu”.

Poate va intrebati cat mi-a luat sa inregistrez acel video. De obicei cand nu citesc de pe ecran imi ia ceva timp sa invat despre ce este vorba dar acest video l-am filmat in 10 minute si in 20 minute dupa filmare era deja disponibil pe site. Trebuie sa ma grabesc atunci ca mai aveam decat aproximativ 48 ore din casting.

Video-ul “Am salvat viitorul” are multe referinte din video-ul “Sfarsitul se apropie” asa ca vizioneaza-l intai pe acela dupa care poti sa intelegi mai bine glumele si referintele din acest video.

In acest video imi veti vedea bucuria de castigator al unei console, este filmat la 1 ora dupa sfarsitul castingului dupa ce am aflat ca am castigat, a trebuit intai sa-mi sun prietenii ca altfel ma sunau ei in timpul filmarii. Acest video este filmat cu doua camere, Canon HV20 si Fujifilm S2100.

Si tot in acest video descriu ce s-a intamplat pe perioada acestui casting, video-urile care m-au ajutat sa ajung pe lista castigatorilor si MULTUMESC tuturor celor care s-au implicat sa ma ajute cu un vot.

Iar in premiera veti vedea video-ul trimis la casting (in articolul precedent special nu l-am pus pe site ca sa va fac sa va duceti pe site-ul trilulilu sa-l vedeti, acolo unde erati la un click departare de a imi acorda un vot). Daca va intrebati ce naiba spun eu  in acel video, interpretam dupa un anumit scenariu dat de ei.

Daca ati citit pana la acest rand fara sa cititi printre randuri va multumesc pentru atentie si va invit sa reveniti sa vedeti daca voi castiga si un rol in serial.

One Response to Am castigat la castingul “Viata in 3” o consola Wii

  1. […] cum vizitatorii fideli stiu, eu am castigat vara acesta o consola wii la un concurs de pe trilulilu si zilele acestea ma interesam sa cumpar un accesoriu Wii Motion Plus […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *