Uncategorized

Abonamente Orange prentru iphone 3G contin cel mult 1.5GB de trafic

Iata noile abonamente iPhone 3G de la Orange:

abonamente iphone 3g orange

Iar telefoanele au urmatoarele preturi:

pret iphone 3g

Desi m-am plans ca abonamentele nu vor include destul trafic de date, 1GB si 1.5GB este destul de rezonabil daca nu folosesti asa de mult internetul.

300 de minute nationale respectiv 500 la 39 respectiv 59 euro este destul de rezonabil avand in vedere ca abonamentele altor companii au preturi similare pentru acelasi numar de minute dar fara iPhone.

Pentru unii 300 de minute vor fi prea multe iar pentru altii 500 vor fi prea putine, trebuie sa te gandesti daca chiar vei folosi minutele sau traficul de date inainte sa-ti iei iPhone, nu doar ca sa fii COOL.

Oricum fufete din TV si “mondenii” (nu actorii de la emisiunea cu acelasi nume) isi vor lua acest telefon doar ca sa fie cool, trandy si fancy desi unele persoane nici nu vor sti cum sa “frece” (swipe) ca sa raspunda la un apel dar daca ma gandesc mai bine au stiut cum sa “frece” inainte sa apara pe TV.

Despre pret am tot vorbit. 179 EUR nu e asa mult dar avand in vedere ca tu platesti 936 euro pe toata durata contractului, ar fi bine sa te gandesti bine daca vrei acest telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *