10 SMS-uri gratuite pe zi cu YouthSMS.ro

Cand s-a lansat prima data YouthSMS de la Vodafone iti datea voie sa trimiti sms-uri cu 1 cent in retea, in toamna reducea si costul mesajelor in afara retelei la 2 eurocenti iar acum ofera 10 SMS-uri gratuite in retea pe zi.

Ca sa poti folosi YouthSMS trebuie sa fi inscris in Vodafone Campus (Elev sau Student) sau sa faci parte din Grup 26 (daca ai pana in 26 de ani).

Eu deja am 500 de sms-uri/mms-uri gratuite pe luna de care nu prea ma folosesc deoarece ma simt restrans tastand pe tastatura T9 dar acum ca nu mai trebuie sa platesc in plus pentru sms-uri si sa nu folosesc sms-urile incluse chiar pot folosi acest serviciu.

Inca mai vreau sa modifice platforma astfel incat sa nu te mai loghezi cu numarul de telefon deoare este incomod de folosit in locuri publice si sa adauge posibilitatea de a trimite acelasi mesaj la mai multi utilizatori si de a cauta in agenda direct din campul de “Catre”.

6 Responses to 10 SMS-uri gratuite pe zi cu YouthSMS.ro

 1. ana says:

  intra pe mess:P!

  • Allex Radu says:

   Imi pare rau dar eu nu vorbesc pe messenger cu utilizatorii blogului. Daca ai un mesaj de transmis il poti transmite printr-un comentariu pe blog sau poti trimite un mesaj privat in formularul din pagina de contact. Eu voi face tot posibilul sa-ti raspund in timp util indiferent de metoda prin care mi-ai trimis mesajul.

 2. cristinel says:

  am vrut sa ma inregistrez pe youthsms.ro si nu merge , nu imi recunoaste literele alea ciudata mereu sunt incorecte, nam 100 de ani ka sa nu mai vad bine! vreau explicatii!

  • Allex Radu says:

   Ca sa folosesti youth sms trebuie sa ai capus sau extraoptiunea aia pentru tineri activata, si pentru a le activa trebuie sa ai mai putin de 26 ani.

   Daca nu esti in campus si nici nu ai extraoptiunea activata acesta este motivul pentru care nu poti sa te inregistrezi, nu literele alea ciudate. Revino cu un comentariu daca ma insel.

 3. Andrei says:

  Salut,am oferta pt tineri activata,unde trebui sa dau sa imi fac si eu un cont pe youthsms?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *